Kathleen Cools brengt een nieuwe kijk op het vak van verkopen!

Vandaag is de wereld één grote marktplaats waar digitaliteit en sociale media een belangrijke stempel zetten. Daarbij moet de verkoper meer dan ooit waarde creëren en iets betekenen voor de klant. Dit impliceert dat de klassieke manier om naar verkopen te kijken, hertekend wordt. En dat de mindset en vaardigheden om als verkoper succesvol te zijn, vandaag anders zijn dan gisteren.

De blackbox brengt een nieuwe kijk op het vak van verkopen. Een succesvolle verkoop is zoals een succesvolle vlucht. Dit boek onthult hoe verkopen te vergelijken is met het besturen van een complex vliegtuig. In de black box zit alle vitale informatie over de vlucht. Vele parameters spelen een rol en de verkoper moet deze voortdurend analyseren om bij te sturen. Zijn black box is zijn imaginaire leidraad waarmee hij vele verkopen succesvol zal afronden.

 

Wie is Kathleen Cools?

Als mede-eigenaar van een bedrijf in de technologiesector, bouwde Kathleen gedurende 15 jaar een sales team uit dat jaar na jaar groeiresultaten neerzette. Na de verkoop van dit bedrijf heeft ze vanuit haar passie voor verkoop én voor mensen, Attitudo opgericht. Binnen Attitudo traint en coacht ze sales professionals om die mindset en vaardigheden te ontwikkelen die waarde creëren voor de klant. Ze geeft hen  inspiratie, inzichten en tools mee die ze vanuit eigen successen en valkuilen zelf ervaren heeft. Op die manier daagt Kathleen sales professionals uit om hun passie voor verkopen verder te ontwikkelen en volop te genieten van de successen die ze boeken.

Kathleen Cools behaalde een master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Ze vervolmaakte deze met een aanvullende opleiding Integrale Coaching bij Open Mind in Lovendegem (2013-2014) en een postgraduaat Executive Coaching aan de Vrije Universiteit Amsterdam (2015-2016). Ze werkt tevens als freelance trainer voor Kluwer Opleidingen.

Programma
07u00 – 07u30 Verwelkoming
07u30 – 08u00 Ontbijt
08u00 – 09u00 Boekvoorstelling
09u00 – 09u30 Netwerkgelegenheid met aanwezigen en auteur

Schrijf je in

Praktisch

24 Januari 2019
Brussel
Van der Valk Hotel
€29,99 voor enkel het boek
€99 voor gesigneerd boek en een ontbijtsessie