Over MAT

Wie zijn we

Management Aan Tafel, of MAT, is een initiatief van het team van Brewery of Ideas. Onze passie voor management, kwaliteit en boeken heeft ervoor gezorgd dat Management aan Tafel snel is uitgegroeid tot een vast begrip en een ‘must do’ voor elke manager. Bovendien een reden om zich ‘voor de files’ in de richting van kantoor te begeven.

Deze ontbijtgesprekken komen mede tot stand door samenwerking met o.a. uitgeverij Lannoo Campus en uitgeverij die Keure, twee uitgevers die synoniem staan voor kwalitatieve vakliteratuur. Eén of tweemaal per maand wordt er uit het aanbod één auteur met zijn of haar boek in de kijker gezet. Het accent ligt op inhoud, toegevoegde waarde, netwerking en interactie tussen de aanwezige managers en de auteur.

Onze missie

Dat er de dag van vandaag ontelbare boekvoorstellingen worden gegeven, daar zijn ook wij ons van bewust. Met Management Aan Tafel willen we dan ook de nadruk leggen op kwalitatieve kennisoverdracht, in een informele, maar vooral gezellige setting. Maandelijks verwelkomen we een gastspreker, een gast-auteur, een expert in z’n vak die niet zo lang geleden zijn of haar naam mocht drukken op het eigen meesterwerk.

Wat is de meerwaarde van dit boek voor u? Kan en wil u ook iets leren van gespecialiseerde professionals? Wil u een auteur uit ons aanbod ontmoeten en hem of haar persoonlijk uw vraag stellen? Wij nodigen u met plezier uit op één van onze volgende ontbijtgesprekken! Aan tafel!

Bekijk de volgende ontbijtsessie